Barca rafting Spreu Boote Hippo 3SB

Barci rafting \ white water » Barca rafting » Spreu Boote Hippo 3SB

Pret:
2250 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


Barca rafting Spreu Boote Hippo 3SB
Barca rafting Spreu Boote Hippo 3SB

In actiune

Barca de rafting confectionata din Hypalon. Hypalon-ul este un material net superior in comparatie cu PVC-ul sau alte materiale folosite la confectionarea barcilor gonflabile. Va prezentam cateva avantaje ale Hypalon-ului:

 -o durata de viata minima de 25 ani.

-nu este afectat de UV si ozon (PVC-ul are probleme cu expunerea indelungata la UV, acest lucru ducand la imbatranirea prematura a materialului).

-rezistenta la abraziune si socuri net superioara PVC-ului.

-nu este afectat de poluarea si scurgerile din apa (ulei, combustibil etc).

-nu isi schimba caracteristicile in functie de conditiile climatice (Hypalonul se poate folosi in intervalul de temperatura -40 si +90 C, pe cand PVC-ul devine casant in momentul in care temperatura scade sub +5 C).

Pentru detalii suplimentare accesati butonul "Mai multe informatii despre producator" aflat in partea de jos a paginii.

Descriere Hippo:

Seria HIPPO este prima alternativa pentru companiile de rafting si pentru entuziastii seriosi de whitewater. Spreu Boote s-a straduit sa produca barci de rafting la cel mai rezonabil pret care sa satisfaca si cele mai dificile cereri venite din partea comerciantilor din domeniu. Aceasta dedicatie a dat roade. Barcile sunt folosite de firme profesioniste de rafting in intreaga Europa si pot fi gasite in cele mai faimoase destinatii de white water din intreaga lume.

Inca o data, seria barcilor de rafting a fost imbunatatita. Barcile sunt manufacturate acum din material Pennel ORCA (cunoscut si ca Hypalon) rezultand o barca mai rapida si mai compacta. Fiecare model HIPPO vine echipat cu 2 inele D din otel inoxidabil, pe o intaritura de Hypalon, material suplimentar pentru intarirea partii inferioare a tuburilor, material anti-alunecare pe partea superioara a tuburilor, Valve Halkey Roberts si valva in podea pentru eliminarea presiunii in exces.

Un mic sfat…toate barcile si accesoriile Spreu Boote au fost create pentru folosirea in conditii de whitewater extreme. Cu toate ca depindeti de echipament in situatii periculoase, in cele din urma conteaza experienta dumneavoastra de whitewater. Sugeram tuturor clientilor nostri sa se informeze asupra raurilor si cursurilor de apa pe care doresc sa le exploreze. Spreu Boote isi doreste sa aveti o experienta sigura si placuta pe barcile lor.

Hippo 3SB:

Este noua barca pentru rafting de grad inalt.

Disponibila in culorile : gri, albastru, rosu.

 

Echipament inclus:

  • Hypalon Anti-Slick 1100 dtex pe flotoare
  • intarituri de material la partea inferioara a barcii
  • guri evacuare apa
  • 2 banci gonflabile
  • contur cordelina
  • kit reparatii

Detalii tehnice

Lungime/Latime exterior290 x 172 cm
Lungime/Latime interior200 x 82 cm
Diametrul tub45
Greutate40
Numar persoane3 adulti
Camere de aer5
Presiune de operare0.25 Bari
MaterialHypalon si neopren 1100 dtex si 1600 dtex
CuloareGri; Albastru; Rosu; Galben
Timp de asamblare10 minute
Categorie white-water5
Numar banci gonflabile2

Accesorii compatibile

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator