Bellyak Play 35

Bellyak » Bellyak Play 35

Pret:
695 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Bellyak Play 35
Bellyak Play 35
Bellyak Play 35

Filme

In actiune

De la proprietar, Adam: “Acesta este favoritul meu din gama Bellyak pe care am creat-o…face surf grozav, coboara rauri cu usurinta si inca descopar multiplele trucuri si modalitati de a merge pe el…cu o performanta mai inalta decat toate celelalte designuri, ambarcatiunea asta le poate face pe toate! ”

Play iti ofera teren comun…un loc de intalnire, un loc unde sa plutesti, sa prosperi, sa te joci. Nu conteaza ce barca aduci pe terenul de joaca, este faptul ca te afli acolo. Tuburi, canoe, caiac, raft…plutirea este distractie si ne da o senzatie de zbor.

Daca ai un rau de clasa II/III aproape de tine si vrei sa iti condimentezi ziua sau vrei sa te joci pe mare, Play este cea mai noua modalitate de a calatori de la Bellyak. Aceasta ambarcatiune este creata sa se joace cu fiecare caracteristica a raului. Play are ca si caracteristica o coca plana de inalta performanta care permite tranzitia rapida pe valuri, prin liniile de eddy si rotiri fara efort. Lungimea mai scurta va permite sa va jucati pe cele mai mici valuri in timp ce va ofera o platforma stabila pentru a impinge limitele mai departe. Aceasta barca este creata pentru orice tip de joaca pe apa, are un potential inca neexploatat la maxim!

Daca deja vaslesti intr-un caiac si intelegi dinamica raului, aceasta este barca potrivita pentru tine. Este excelenta pentru surf pe mare sau ocean si pentru a prinde valurile.

Caracteristici cheie:

Coca plana: Marginile definite permit usurinta in intoarceri, surful lejer si o capacitate nelimitata de joaca pe rauri.

Rocker: Prova si pupa echilibrate permit surful dinamic pe rau sau ocean.

Volum mic la pupa: Pentru joaca in liniile de eddy sau sarituri...permite manevrarea rapida in pozitia sezut.

Lungime mica: Permite folosirea picioarelor pentru carmire in timpul surfului.

Aria puntii conturata: Permite controlul maxim in timpul surfului si intoarcerea rapida la suprafata dupa caderi.

Detalii tehnice

Lungime231 cm
Latime61 cm
Greutate11 kg
Volum132.5 L
Incarcatura sustinuta40-81 kg
Culoarerosu ; verde ; mov
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator