Bellyak The Frequency

Bellyak » Bellyak The Frequency

Pret:
750 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Bellyak The Frequency
Bellyak The Frequency
Bellyak The Frequency

Filme

In actiune

Primul din seria barcilor noastre “@flow”, este ambarcatiunea buna la toate si perfecta pentru distractie. Fie ca esti nou in ale jocului pe apa si vrei o modalitate libera de a te bucura de experienta, fie ca esti un expert in ale vaslitului ce cauta noi perspective de joaca pe apa, Frequency iti ofera o cursa intuitiva si captivanta.

Inspirata de cele mai bune designuri de caiac, coca plana este rapida, stabila si iertatoare. O zona de punte conturata, cu adancituri integrate pentru degetele de la picioare, iti permite control maxim in conditii variate, in timp ce un depozit etans generos va tine protejat tot ceea ce aveti nevoie pentru o zi de distractie pe apa.

Caracteristici cheie:

Stabilitate: Designul eficient al cocii permite manevrarea usoara in orice conditii.

Confort: Cavitatea ergonomica pentru corp si zona conturata a puntii ofera un excelent contact cu ambarcatiunea, fie ca stati intins, in genunchi sau asezat.

Manere incorporate: Permit controlul si urcarea rapida la bord. Design special facut pentru Bellyak.

Suporturi pentru degetele de la picioare incorporate: Ofera un contact grozav cu barca si permit o manuire mai agresiva.

Spatiu generos de depozitare: Depozitul etans special creat ofera o multime de spatiu pentru a-ti lua cu tine ce ai nevoie. Capacul special iti permite accesul facil la camera foto sau alte obiecte mici.

Scurgere automata: Gaurile de scurgere integrate in zona pieptului si in spate permit ambarcatiunii sa beneficieze de scurgerea apei in orice conditie.

Aceasta este ambarcatiunea perfecta pentru comercianti, programe de inchiriere si programe outdoor. 

Detalii tehnice

Lungime262 cm
Latime63.5 cm
Greutate13.5 kg
Volum170 L
Incarcatura sustinuta40-99 kg
Culoarerosu ; verde ; albastru
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator