Caiac Klepper Clasic XXL 585

Caiac » Caiac demontabil » Klepper Clasic XXL 585

Pret:
3890 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


2
1

Filme

In actiune

Caiac confectionat din Hypalon. Hypalon-ul este un material net superior in comparatie cu PVC-ul sau alte materiale folosite la confectionarea barcilor gonflabile. Va prezentam cateva avantaje ale Hypalon-ului:

-o durata de viata minima de 25 ani.

-nu este afectat de UV si ozon (PVC-ul are probleme cu expunerea indelungata la UV, acest lucru ducand la imbatranirea prematura a materialului).

-rezistenta la abraziune si socuri net superioara PVC-ului.

-nu este afectat de poluarea si scurgerile din apa (ulei, combustibil etc).

-nu isi schimba caracteristicile in functie de conditiile climatice (Hypalonul se poate folosi in intervalul de temperatura -40 si +90 C, pe cand PVC-ul devine casant in momentul in care temperatura scade sub +5 C).

Pentru detalii suplimentare accesati butonul "Mai multe informatii despre producator" aflat in partea de jos a paginii.

Descriere Clasic XXL 585:

Caiacele demontabile Klepper sunt cele mai renumite caiace din lume. Fabricate manual in Germania, sunt caiace cu durata de viata de peste 50 ani. Istoria caiacelor Klepper incepe in 1907, cu aceste ambarcatiuni facandu-se de-a lungul anilor numeroase expeditii, din care enumeram:

 • 1923 expeditia Germania-India facuta de┬áKarl Schott.
 • 1926 expeditie la Polul Nord facuta de Roald Amundson.
 • 1928 prima traversare solitara a Atlanticului facuta de Captian Romer.
 • 1955 traversarea solitara a Atlanticului facuta de Dr. Lindemann.
 • 1985 expeditie la Polul Nord magnetic facuta de Arved Fuchs.
 • 1989 inconjurul lumii pe la Capul Horn facuta de Howard Rice.

Caiac pentru drumetii pe apa si pentru velistii de caiac de toate grupele de vârsta si de greutate, rapid, stabil la basculare, cu stabilitate directionala excelenta, având proprietati foarte bune pentru navigatia cu vele. Este potrivit de asemenea si pentru un singur conducator sportiv.

Scheletul este realizat din lemn de mesteacan, de foarte buna calitate si frasin de munte, lacuit de trei ori prin scufundare cu lac special rezistent la apa marina.
 
Coca este confectionata dintr-un material cu miezul din Trevira (material cu proprietati similare centurii de siguranta), impregnat pe ambele parti cu un strat gros de cauciuc sintetic (Hypalon). Acesta din urma ofera ambarcatiunii avantaje precum rezistenta foarte mare, elasticitate, protectie UV, izolatie termica utila pentru navigatia in ape foarte reci si nu in ultimul rand durata de viata foarte ridicata (de peste 50 ani). Combinatia dintre Trevira si Hypalon permite pastrarea formei initiale de la -40 grade pana la +90 grade. Datorita structurii multi-strat caiacul are proprietati bune de izolare termica in cazul folosirii in ape reci. Puntea mono sau bicolora este confectionata din bumbac pur, tesut extrem de strans, impregnat la presiune înalta, pentru împiedicarea putrezirii si care mai ales permite "respiratia" ambarcatiunii. Astfel dotat, acest tip de caiac este însotitorul ideal în curse mai lungi pe râuri, lacuri si mare.
 
Alte caracteristici: doua tuburi laterale de aer pentru siguranta, spatar si scaune reglabile longitudinal din material de spuma poliuretanica, linie de siguranta pentru salvare si mânere de sustinere. Poate fi folosit de asemenea ca si caiac cu un singur loc prin montarea scaunului la mijlocul caiacului.
 
Daca doriti sa vizionati filme de prezentare cu caiacele Klepper va rugam sa accesati pagina web: http://klepper.com/en/customer-world.html
 
Culori disponibile: corpul caiacului gri cu punte de culoare albastru sau rosu. 
 

Echipament inclus:

 • coca gri
 • 2 perne de aer
 • 3 scaune ajustabile
 • 3 spatare
 • contur punte din cordelina
 • manere transport
 • set bagaje transport
 • fiting pentru carma si catarg vele

Detalii tehnice

Lungime585 cm
Latime87 cm
Greutate39 kg
Incarcatura/Volum350 kg / 600 L
Dimensiune impachetata133/35/25, 75/70/25 si 80/40/22 cm, trei bagaje
Habitaclu295 cm x 48 cm
Timp de asamblarecca 15 minute
Numar persoane4 adulti
Putere/greutate motor3 cai / 17 kg
Suprafata vele5 mp
Forta vant3 Beaufort
MaterialHypalon + Trevira si bumbac egiptean
Categorie white-water1

Accesorii compatibile

 • Recomanda prietenilor
 • Mai multe informatii despre producator