Caiac Pakboats Puffin Saco

Caiac » Caiac demontabil » Pakboats Puffin Saco

Pret:
1250 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


Caiac Pakboats Puffin Saco
Caiac Pakboats Puffin Saco
Caiac Pakboats Puffin Saco

Filme

In actiune

Fondatorul Pakboats, ALV Elvestad, are decenii de experienta ca si vaslas. Din cauza multor expeditii in care el a fost dependent de canoe demontabile flexibile si mobile, a existat doar o singura optiune: dezvoltarea propriei sale canoe demontabile.

Acesta a fost, de asemenea, punctul de plecare pentru productia de serie ulterioara de PakCanoes.

Pakboats s-a dezvoltat in ultimii ani ca un concurent norvegian al celor mai importanti producatori de canoe demontabile. Dupa succesul cu canadienii, Pakboats a dezvoltat mai departe doua serii demontabile care se bucura de o popularitate foarte mare: in primul rand, acestea sunt caiacele demontabile ultra-usoare din seria Puffin si pe de alta parte, caiacele demontabile de tura din seria XT.

Ambele serii au in comun greutatea incredibil de mica (Seria Puffin, variind de la 8.5 kg la 13 kg; Seria XT: intre 18 kg si 22.5 kg) si una dintre cele mai mici dimensiuni impachetate, ele fiind caiacele pe care le puteti lua pur si simplu pretutindeni.

Atat seria Puffin, din sectorul de agrement, precum si seria XT, care apartine clasei caiacelor de tura, sunt apreciate nu numai de catre vaslasi, dar de asemenea, laudate in publicatii din intreaga lume.

Canoele si caiacele pe care le puteti transporta usor pentru calatorii sunt in general pliante sau gonflabile. Ambele au avantajele lor speciale si Pakboats combina cele mai bune caracteristici ale acestora. La fiecare ambarcatiune Pakboat, un cadru de aluminiu ofera linii complete eficiente si rigiditate, in timp ce tuburile gonflabile ofera rezistenta la tensionare si flotabilitatea necesara. Combinatia de cadru rigid si tuburi gonflabile face ca ambarcatiunile Pakboat sa aiba o structura mult mai compacta in comparatie cu ambarcatiunile gonflabile si sa ofere mult mai mult spatiu interior decat un caiac sau o canoe gonflabila similara. Ambarcatiunile Pakboats sunt mult mai usoare si ocupa un spatiu mai mic cand sunt demontate decat ambarcatiunile gonflabile similare care cantaresc aproximativ cu 50% mai mult decat un Pakboat.

Familia de caiace demontabile Puffin ofera o combinatie imbatabila de mare performanta, greutate mica, simplitate in montare si preturi accesibile. Si toate acestea fara a renunta la fiabilitatea Puffin cunoscuta canoistilor din intreaga lume.

Modelul de caiac demontabil Puffin Saco este o versiune mai lunga a modelului Puffin Sport. Are o punte deschisa care o sa va ajute la activitati precum pescuitul, dar optional se poate comanda puntea care inchide corpul caiacului. Lungimea suplimentara face ca Puffin Saco sa aiba o viteza de deplasare mai mare decat a caiacului Puffin Sport, dar pastreaza compactitatea incredibila si greutatea redusa (doar 9.1 kg). 

Caiacul demontabil Puffin Saco este destinat utilizarii in scopuri recreative. Un caiac pe care intr-adevar il poti folosi in orice moment. Ideal pentru vacante, dar si atunci cand spontan te cuprinde dorul de apa. In doar cateva minute caiacul este construit si operational. Structura deschisa confera posibilitatea incarcarii cu usurinta in caiac a unui bagaj mic. Avantajele majore ale caiacului demontabil Puffin Saco sunt greutatea redusa, dimensiunile mici atunci cand este impachetat, montarea usoara si tuburile laterale de aer, care asigura stabilitatea si securitatea.

Scheletul este fabricat din aluminiu anodizat, inoxidabil. Materialul de la exterior este realizat din PVC/PU rezistent. Coca este de asemenea ranforsata.

 

Echipament inclus:

  • corpul caiacului
  • schelet aluminiu
  • scaun
  • kit reparatii
  • bagaj depozitare

Detalii tehnice

Lungime370 cm
Latime71 cm
Greutate9 kg
Incarcatura sustinuta130 kg
Dimensiune impachetata75/30/40 cm
Timp de asamblare10 minute
Numar persoane1 adult
MaterialPVC/PU
CuloareNegru / Gri
Categorie white-water1

Accesorii compatibile

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator