Caiac Pakboats Puffin Saranac

Caiac » Caiac demontabil » Pakboats Puffin Saranac

Pret:
1450 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


Caiac Pakboats Puffin Saranac
Caiac Pakboats Puffin Saranac
Caiac Pakboats Puffin Saranac

Filme

In actiune

Fondatorul Pakboats, ALV Elvestad, are decenii de experienta ca si vaslas. Din cauza multor expeditii in care el a fost dependent de canoe demontabile flexibile si mobile, a existat doar o singura optiune: dezvoltarea propriei sale canoe demontabile.

Acesta a fost, de asemenea, punctul de plecare pentru productia de serie ulterioara de PakCanoes.

Pakboats s-a dezvoltat in ultimii ani ca un concurent norvegian al celor mai importanti producatori de canoe demontabile. Dupa succesul cu canadienii, Pakboats a dezvoltat mai departe doua serii demontabile care se bucura de o popularitate foarte mare: in primul rand, acestea sunt caiacele demontabile ultra-usoare din seria Puffin si pe de alta parte, caiacele demontabile de tura din seria XT.

Ambele serii au in comun greutatea incredibil de mica (Seria Puffin, variind de la 8.5 kg la 12 kg; Seria XT: intre 18 kg si 22.5 kg) si una dintre cele mai mici dimensiuni impachetate, ele fiind caiacele pe care le puteti lua pur si simplu pretutindeni.

Atat seria Puffin, din sectorul de agrement, precum si seria XT, care apartine clasei caiacelor de tura, sunt apreciate nu numai de catre vaslasi, dar de asemenea, laudate in publicatii din intreaga lume.

Canoele si caiacele pe care le puteti transporta usor pentru calatorii sunt in general pliante sau gonflabile. Ambele au avantajele lor speciale si Pakboats combina cele mai bune caracteristici ale acestora. La fiecare ambarcatiune Pakboat, un cadru de aluminiu ofera linii complete eficiente si rigiditate, in timp ce tuburile gonflabile ofera rezistenta la tensionare si flotabilitatea necesara. Combinatia de cadru rigid si tuburi gonflabile face ca ambarcatiunile Pakboat sa aiba o structura mult mai compacta in comparatie cu ambarcatiunile gonflabile si sa ofere mult mai mult spatiu interior decat un caiac sau o canoe gonflabila similara. Ambarcatiunile Pakboats sunt mult mai usoare si ocupa un spatiu mai mic cand sunt demontate decat ambarcatiunile gonflabile similare care cantaresc aproximativ cu 50% mai mult decat un Pakboat.

Familia de caiace demontabile Puffin ofera o combinatie imbatabila de mare performanta, greutate mica, simplitate in montare si preturi accesibile. Si toate acestea fara a renunta la fiabilitatea Puffin cunoscuta canoistilor din intreaga lume.

Modelul de caiac Puffin Saranac ofera aceleasi caracteristici de confort ca si modelul Puffin Sacco, avand o greutate redusa. Optional la acest model se poate comanda puntea pentru doi ocupanti sau un singur ocupant. Corpul caiacului denota un aspect sportiv si materialele sunt de cea mai buna calitate. Puntea pentru doi ocupanti ofera posibilitatea unei iesiri de weekend alaturi de partenerul dumneavoastra, iar optiunea puntii de o singura persoana transforma modelul Saranac intr-un caiac de expeditii lungi cu posibilitatea incarcarii de bagaje voluminoase.

Caiacul Puffin Saranac este destinat utilizarii in scopuri recreative. Un caiac pe care intr-adevar il poti folosi in orice moment. Ideal pentru vacante, dar si atunci cand spontan te cuprinde dorul de apa. In doar cateva minute caiacul este construit si operational. Structura deschisa confera posibilitatea incarcarii cu usurinta in caiac a mai multor bagaje. Avantajele majore ale caiacului Puffin Saranac sunt greutatea redusa, dimensiunile mici atunci cand este impachetat, montarea usoara si tuburile laterale de aer, care asigura stabilitatea si securitatea.

Scheletul este fabricat din aluminiu anodizat, inoxidabil. Materialul de la exterior este realizat din PVC/PU rezistent. Coca este de asemenea ranforsata. Vine echipat in standard cu un skeg demontabil pentru mentinerea mai usoara a cursului.

 

Echipament inclus:

  • corpul caiacului
  • schelet aluminiu
  • doua scaune
  • kit reparatii
  • bagaj depozitare
  • skeg demontabi

Detalii tehnice

Lungime460 cm
Latime74 cm
Greutate12 kg
Incarcatura sustinuta185 kg
Dimensiune impachetata75/30/40 cm
Timp de asamblare15 minute
Numar persoane2 adulti
MaterialPVC/PU
CuloareNegru / Gri
Categorie white-water1

Accesorii compatibile

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator