Caiac Aqua Design K-Air 260

Caiac » Caiac gonflabil » Aqua Design K-Air 260

Pret:
1214 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


Caiac Aqua Design K-Air 260
Caiac Aqua Design K-Air 260
Caiac Aqua Design K-Air 260

Caiac confectionat din Hypalon. Hypalon-ul este un material net superior in comparatie cu PVC-ul sau alte materiale folosite la confectionarea barcilor gonflabile. Va prezentam cateva avantaje ale Hypalon-ului:

-o durata de viata minima de 25 ani.

-nu este afectat de UV si ozon (PVC-ul are probleme cu expunerea indelungata la UV, acest lucru ducand la imbatranirea prematura a materialului).

-rezistenta la abraziune si socuri net superioara PVC-ului.

-nu este afectat de poluarea si scurgerile din apa (ulei, combustibil etc).

-nu isi schimba caracteristicile in functie de conditiile climatice (Hypalonul se poate folosi in intervalul de temperatura -40 si +90 C, pe cand PVC-ul devine casant in momentul in care temperatura scade sub +5 C).

Pentru detalii suplimentare accesati butonul "Mai multe informatii despre producator" aflat in partea de jos a paginii.

Descriere K-Air 260:

Caiacele gonflabile Aqua Design sunt produse in Franta si sunt unele dintre cele mai renumite caiace gonflabile de rafting din lume. Inca din 1988 echipa Aqua Design lucreaza in fiecare zi pentru imbunatatirea echipamentului de rafting astfel incat practicantii acestui sport sa depaseasca orice limite si sa descopere noi senzatii extreme.

Modelul de caiac K-Air 260 este usor si are un design compact. Forma extinsa din partea din spate a caiacului ofera stabilitate si o flotabilitate mare. Usor si manevrabil, combina senzatiile placute oferite de un caiac traditional, la un standard maxim de siguranta. Forma caiacului de sit-on-top permite accesul usor in caiac si o eliberare imediata in comparatie cu un caiac clasic inchis. Este un caiac foarte usor (15 kg) si acest lucru faciliteaza transportul intr-un rucsac si lansarea lui la apa.

Podea cu auto-evacuare apa.

 

Echipament inclus:

  • 2 manere transport
  • bretele genunchi
  • supapa de presiune Leafield A6: 1

Detalii tehnice

Lungime/Latime exterior260 x 88 cm
Dimensiune impachetata65 x 54 x 35 cm
Greutate15 kg
Incarcatura sustinuta110 kg
Numar persoane1 adult
Camere de aer4
Presiune de operare0,25 Bari
MaterialHypalon 1100 dtex
CuloareRosu / Albastru
Timp de asamblare5 minute
Categorie white-water4
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator