Fluid Donsa

Caiac » Caiac rigid competitie » Fluid Donsa

Pret:
698 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar. Pretul include contravaloarea transportului din tara de origine.

Producator:


Fluid Donsa
Fluid Donsa
Fluid Donsa
Fluid Donsa

Filme

 

Gama caiacelor de competitie de la Fluid include in acest moment un caiac slalom si unul polo. Creat cu linii curate, gandire competitiva si avand durabilitatea tot timpul in minte, caiacele noastre de competitie s-au dovedit a fi o formula de succes. De la incepator la intermediar, caiacistii de slalom si de polo vor descoperi ca modelele de competitie Fluid le ofera un caiac robust, cu multiple utilitati si specialist in design.

In stare sa suporte cu brio loviturile, cu o durabilitate care ii extinde durata de viata cu mult peste cea a barcilor traditionale din compozit, caiacele de competitie Fluid te vor tine in mijlocul actiunii. Multi caiacisti de competitie slalom care au testat Donsa au spus despre acesta ca este primul caiac de slalom din plastic pe care l-au incercat si s-au simtit ca intr-un adevarat caiac de slalom. Primim asta ca un compliment imens. Inseamna ca toti iubitorii de caiac au acum posibilitatea sa vasleasca un caiac adevarat de slalom fara a plati sume foarte mari.

 

Cu greutatea mai mare a caiacului Donsa nu veti ajunge la Olimpiada, dar constructia rigida il face perfect pentru incepatori si nivelul intermediar de caiacisti de slalom cat si pentru cluburile de slalom. Caiacistii de slalom cu experienta care vor sa-si scuteasca ambarcatiunea scumpa de compozit de abuzul din timpul antrenamentelor sau pe parcursurile stancoase, vor gasi o alternativa fericita in Donsa.

Donsa nu este doar un caiac pentru slalom totusi. Caiacistii care nu sunt interesati de competitiile de slalom dar carora le place un caiac rapid pentru coborarea raurilor sau care vor doar sa experimenteze noi moduri de a trece peste valtori, se pot folosi cu brio de agilitatea caiacului Donsa. Este caiacul perfect pentru a castiga experienta. 

Detalii tehnice

Lungime353 cm
Latime60 cm
Tip competitieSlalom
Numar persoane1 adult
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator