Pelican Pursuit 80

Caiac » Caiac rigid sit in » Pelican Pursuit 80

Pret:
349 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Pelican Pursuit 80
Pelican Pursuit 80
Pelican Pursuit 80

Filme

In actiune

Gama de caiace sit-in de la Pelican combina viteza si o buna directie cu confortul si stabilitatea. Au un design care le ajuta sa se deplaseze usor pe lacuri sau rauri pentru plimbari de placere sau drumetii scurte. Pelican este cel mai mare producator de caiace si sunt recunoscuti pentru calitatea exceptionala si design revolutionar.

Oferind o performanta inalta, versatile, cu capacitate mare de depozitare, caiacele sit-in de la Pelican sunt alegerea naturala a celor ce incep sa exploreze tainele caiacului, a celor aflati la un nivel intermediar sau pentru cei care vor sa incerce acest sport cu o barca ce ii va ajuta sa isi imbunatateasca rapid abilitatile. 

Este un caiac prietenos si distractiv perfect pentru copii sau vaslasi mai mici de statura. Pursuit 80 este un caiac simplu, econimic care va oferi placere an de an.

Caracteristici:

-suport sticla;

-manere pentru transport;

-scaun turnat.

RAM-X este un material multi-strat folosit exclusiv de Pelican. Este recunoscut pentru rezistenta foarte mare la impact, abilitatea de a-si recapata forma initiala dupa un impact violent si exteriorul protejat impotriva razelor UV. RAM-X a devenit un punct de referinta al calitatii in industrie.

Detalii tehnice

Lungime236 cm
Latime71 cm
Dimensniune cockpit62 x 105 cm
Greutate11 kg
Capacitate incarcare90 kg
MaterialRAM-X
Numar persoane1 adult
CuloareVerde - Alb
TipAgrement
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator