Pelican Summit 100X

Caiac » Caiac rigid sit in » Pelican Summit 100X

Pret:
479 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Pelican Summit 100X
Pelican Summit 100X
Pelican Summit 100X
Pelican Summit 100X
Pelican Summit 100X

Filme

In actiune

Gama de caiace sit-in de la Pelican combina viteza si o buna directie cu confortul si stabilitatea. Au un design care le ajuta sa se deplaseze usor pe lacuri sau rauri pentru plimbari de placere sau drumetii scurte. Pelican este cel mai mare producator de caiace si sunt recunoscuti pentru calitatea exceptionala si design revolutionar.

Oferind o performanta inalta, versatile, cu capacitate mare de depozitare, caiacele sit-in de la Pelican sunt alegerea naturala a celor ce incep sa exploreze tainele caiacului, a celor aflati la un nivel intermediar sau pentru cei care vor sa incerce acest sport cu o barca ce ii va ajuta sa isi imbunatateasca rapid abilitatile. 

Acest caiac de agrement este perfect pentru cei care se urca pentru prima data in caiac si pentru caiacistii de nivel intermediar datorita formei in V a cocii cu creste superficiale. Acest caiac are o coca indeajuns de stabila pentru a multumi incepatorii dar ofera o performanta si manevrabilitate impresionante pe masura evolutiei abilitatilor caiacistului. Are un design elegant , masa turnata in cockpit si foarte multe accesorii care asigura confortul atat de necesar.

Specificatii tehnice:

Nivel: Incepator, Intermediar

Tipul activitatii: Recreativ

Caracteristici:

-spatar ajustabil cu scaun moale;

-suport picioare ajustabil;

-manere pentru transport;

-masa cockpit cu suport pentru sticla;

-spatiu de depozitare cu prindere elastica la pupa;

-corzi elastice pentru bagaj la prova.

RAM-X este un material multi-strat folosit exclusiv de Pelican. Este recunoscut pentru rezistenta foarte mare la impact, abilitatea de a-si recapata forma initiala dupa un impact violent si exteriorul protejat impotriva razelor UV. RAM-X a devenit un punct de referinta al calitatii in industrie.

 

Detalii tehnice

Lungime305 cm
Latime71 cm
Dimensniune cockpit60 x 130 cm
Greutate16 kg
Capacitate incarcare125 kg
MaterialRAM-X
Numar persoane1 adult
CuloareGalben - Alb / Rosu - Alb / Albastru
TipTura
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator