Pelican Summit 120 X

Caiac » Caiac rigid sit in » Pelican Summit 120 X

Pret:
619 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Pelican Summit 120 X
Pelican Summit 120 X
Pelican Summit 120 X

Filme

In actiune

Gama de caiace sit-in de la Pelican combina viteza si o buna directie cu confortul si stabilitatea. Au un design care le ajuta sa se deplaseze usor pe lacuri sau rauri pentru plimbari de placere sau drumetii scurte. Pelican este cel mai mare producator de caiace si sunt recunoscuti pentru calitatea exceptionala si design revolutionar.

Oferind o performanta inalta, versatile, cu capacitate mare de depozitare, caiacele sit-in de la Pelican sunt alegerea naturala a celor ce incep sa exploreze tainele caiacului, a celor aflati la un nivel intermediar sau pentru cei care vor sa incerce acest sport cu o barca ce ii va ajuta sa isi imbunatateasca rapid abilitatile. 

De la coca lui performanta pana la caracteristicile standard cum ar fi sistemul ajustabil pentru picioare, spatiul de depozitare la pupa, compartiment pentru zi de 4”, corzi elastice pentru bagaje la prova, protectii pentru genunchi, spatar reglabil cu captuseala si perna pentru scaun, Summit 120X combina performanta plina de viata cu lejeritatea, toate acestea fiind la un pret nemaiauzit. Performanta si manevrabilitatea sunt date de catre coca sa cu creste superficiale in V.

Specificatii tehnice:

Nivel: Incepator, Intermediar

Tipul activitatii: Recreativ

Caracteristici:

-compartiment bagaj accesibil pentru zi de 4”;

-spatar ajustabil captusit;

-manere pentru transport;

-sistem de scurgere a apei;

-corzi elastice pentru bagaje la prova;

-perna pentru scaun Ergolite;

-protectii genunchi;

- trapa depozitare la pupa cu corzi elastice.

RAM-X este un material multi-strat folosit exclusiv de Pelican. Este recunoscut pentru rezistenta foarte mare la impact, abilitatea de a-si recapata forma initiala dupa un impact violent si exteriorul protejat impotriva razelor UV. RAM-X a devenit un punct de referinta al calitatii in industrie.

 

Detalii tehnice

Lungime366 cm
Latime71 cm
Dimensniune cockpit62 x 119 cm
Greutate20 kg
Capacitate incarcare159 kg
MaterialRAM-X
Numar persoane1 adult
CuloareRosu - Alb
TipTura
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator