Pelican Castaway 100

Caiac » Caiac rigid sit on top » Pelican Castaway 100

Pret:
640 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Pelican Castaway 100
Pelican Castaway 100
Pelican Castaway 100

Filme

In actiune

Fiecare caiac din categoria Pelican sit-on-top fishing ofera un echilibru fin intre capacitatea de incarcare, mentinerea cursului, stabilitate si confort. Oricine va putea face alegerea potrivita nevoilor sale.

Caiacele sit-on-top de la Pelican au o constructie cu coca dubla si dispozitive integrate de plutire facand aceste barci sa fie practic de nescufundat! Poti face calatorii sigure pe ape diferite cu familia, in tandem sau solo.

Castaway 100: Balansul perfect dintre capacitatea de incarcare, tinuta de drum, stabilitate si confort - toate intr-un caiac compact. Dispune de un spatar captusit reglabil, suporturi pentru picioare turnate, platforma pentru depozitare cu elastic la pupa precum si un suport undita pivotant si doua suporturi fixe verticale. Procesul de manufacturare permite introducerea rezervelor de stabilitate suplimentare pentru cresterea sigurantei si flotabilitatii.

Caracteristici:

-spatar captusit reglabil;

-manere pentru transport;

-suporturi picioare turnate;

-sistem pentru prinderea padelelor;

-spatiu la pupa pentru depozitare cu corzi elastice;

-suport undita pivotant;

-doua suporturi undita verticale.

RAM-X este un material multi-strat folosit exclusiv de Pelican. Este recunoscut pentru rezistenta foarte mare la impact, abilitatea de a-si recapata forma initiala dupa un impact violent si exteriorul protejat impotriva razelor UV. RAM-X a devenit un punct de referinta al calitatii in industrie.

 

Detalii tehnice

Lungime305 cm
Latime76 cm
Greutate19 kg
MaterialRAM-X
Numar persoane1 adult
Incarcatura sustinuta113 kg
CuloareKaki
TipPescuit
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator