Fluid Dope

Caiac » Caiac rigid white water » Fluid Dope

Pret:
948 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope
Fluid Dope

Filme

In actiune

A ajuns in atentia noastra ca inca exista iubitori de caiac care vor sa sara cat mai sus. Asa ca am creat Dope. Nu, nu este un drog si nu se fumeaza. Dar poti sa ‚Äěplutesti‚ÄĚ cu el. Atat de sus, incat poti face multe miscari in aer pana la aterizare. Atat de sus incat poti face cu mana multimilor, cerului, pasarilor, stelelor, ingerilor....stai putin, nu poti sa fumezi Dope :).

Dope este progresul ultim al stiintei legate de evolutia caiacului freestyle. Fuziunea dintre designul radical si tehnologia materialului compozit duce freestyle la urmatorul nivel. Uitate sunt zilele cand dadeai vina pe echipament pentru esecurile tale. Uitate sunt zilele cand te amestecai cu mediocritatea. Dope este urmatorul nivel.

Acest dispozitiv ia cele mai bune caracteristici ale designului Nemesis si le combina intr-un pachet mai scurt, mai compact, mai exploziv. Ganditi-va la toate adjectivele folosite in mod normal pentru a descrie performanta inalta a ambarcatiunilor playboat.

Se poate comanda si varianta Dope Composit. Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.

Modelul Dope este disponibil in 3 variante de marimi:

Dope S

Lungime  176 cm
Latime  63 cm
Greutate  13 kg
Dimensiune cockpit  49x88 cm
Incarcatura sustinuta  40-70 kg
Culoare Rosu; Galben; Portocaliu; Bleumarine

Dope M

Lungime 182 cm
Latime 66 cm
Greutate 14.5 kg
Dimensiune cockpit 50x89 cm
Incarcatura sustinuta 60-90 kg
Culoare Rosu; Galben; Portocaliu; Bleumarine

Dope L

Lungime 187 cm
Latime 69 cm
Greutate 15.5 kg
Dimensiune cockpit 50x90 cm
Incarcatura sustinuta 80-110 kg
Culoare Rosu; Galben; Portocaliu; Bleumarine

Echipare 2012

Noua echipare a caiacelor Fluid seteaza noi standarde, iata cateva exemple:

-toate componentele plastice sunt matritate prin injectie. Acest lucru presupune un coeficient mai bun de rezistenta contra greutate, partile componente se fixeaza mult mai precis si arata si foarte bine!

-toate componentele matritate sunt produse din Nylon 6 cu 15% Fibra de Sticla, lucru care le face foarte compacte si rezistente.

-noul model de scaun are nevoie doar de un surub care se poate folosi pentru mutarea scaunului in fata sau in spate.

-noile chingi pentru coapse sunt foarte confortabile, usor de ajustat si iti ofera suport si pentru exteriorul picioarelor.

-noile captuseli din spuma sunt formate prin injectie. Aceasta presupune o mai buna finisare, o durabilitate mai mare si un confort mai bun.

-nu s-a folosit niciun fel de adeziv pentru noul echipament! Toate partile din spuma sunt atasate celor de plastic prin chingi sau cordoane elastice. Astfel totul devine mai robust, nu se va largi in timp, si face mult mai usoara inlaturarea sau inlocuirea partilor de spuma daca este necesar acest lucru.

-blocatorul de spuma pentru picioare al barcilor creeker este facut din spuma triplu strat de 40mm pentru a asigura rigiditate precum si o absorbtie eficienta in caz de impact.

-pilonii de spuma de la pupa au doua orificii la toate caiacele. Orificiul din fata se potriveste perfect pentru noua sticla Fluid de aluminiu destinata apei, in timp ce orificiul din spate este perfect pentru o sticla standard Nalgene.

-toti pilonii-plastic si spuma-sunt prinsi prin buloane de suporturile pentru pilonii de spuma.

-pilonii sunt imobili. 

Detalii tehnice

Numar persoane1 adult
TipFreestyle - Playboats
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator