Fluid Element M

Caiac » Caiac rigid white water » Fluid Element M

Pret:
898 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Fluid Element M
Fluid Element M
Fluid Element M
Fluid Element M
Fluid Element M
Fluid Element M

Filme

In actiune

Element este un caiac pentru surf. Unul chiar unic, de fapt. Element se afla in prim planul unei dezvoltari captivante pe scena caiacelor. Imaginati-va o viteza mai mare si o mentinere de curs cum nu veti putea experimenta vreodata in al vostru playboat. Imaginati-va folosind aceste caracteristici in miscari de freestyle pe val, mai largi si mai rapide decat ati facut vreodata inainte. Despre asta este vorba in Element.

Element este mai scurt decat un caiac traditional pentru surf, pierzand foarte putin din viteza dar castigand foarte multa manevrabilitate. Schimbarile foarte rapide de directie sunt de fapt numele jocului. Lungimea mai mica este de asemenea cheia in realizarea cat mai multor miscari posibile de freestyle. In afara marginilor decupate care devin progresiv mai rigide catre pupa, coca ofera de asemenea canturi de eliberare, similare cu cele dintr-un playboat. Aceste margini fac rasucirile sa para fara efort si sunt de asemenea motivul pentru care Element este relativ iertator.

Prova pronuntata este perfecta pentru demararile tarzii pentru surf pe valuri. Volumul ascutit spre pupa mentine flotabilitatea barcii, permitand corpului ei sa se elibereze rapid chiar si la viteze mici si in conditii schimbatoare.

Element vine echipat in standard cu sistem de "Fin" produse deĀ www.4wfs.com

Se poate comanda si varianta Element Composit. Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati.Ā 

Element M

Lungime 202 cm
Latime 64 cm
Dimensiune cockpit 49x87 cm
Incarcatura sustinuta 65-95 kg
Culoare Rosu; Portocaliu; Galben; Alb

Echipare 2012

Noua echipare a caiacelor Fluid seteaza noi standarde, iata cateva exemple:

-toate componentele plastice sunt matritate prin injectie. Acest lucru presupune un coeficient mai bun de rezistenta contra greutate, partile componente se fixeaza mult mai precis si arata si foarte bine!

-toate componentele matritate sunt produse din Nylon 6 cu 15% Fibra de Sticla, lucru care le face foarte compacte si rezistente.

-noul model de scaun are nevoie doar de un surub care se poate folosi pentru mutarea scaunului in fata sau in spate.

-noile chingi pentru coapse sunt foarte confortabile, usor de ajustat si iti ofera suport si pentru exteriorul picioarelor.

-noile captuseli din spuma sunt formate prin injectie. Aceasta presupune o mai buna finisare, o durabilitate mai mare si un confort mai bun.

-nu s-a folosit niciun fel de adeziv pentru noul echipament! Toate partile din spuma sunt atasate celor de plastic prin chingi sau cordoane elastice. Astfel totul devine mai robust, nu se va largi in timp, si face mult mai usoara inlaturarea sau inlocuirea partilor de spuma daca este necesar acest lucru.

-blocatorul de spuma pentru picioare al barcilor creeker este facut din spuma triplu strat de 40mm pentru a asigura rigiditate precum si o absorbtie eficienta in caz de impact.

-pilonii de spuma de la pupa au doua orificii la toate caiacele. Orificiul din fata se potriveste perfect pentru noua sticla Fluid de aluminiu destinata apei, in timp ce orificiul din spate este perfect pentru o sticla standard Nalgene.

-toti pilonii-plastic si spuma-sunt prinsi prin buloane de suporturile pentru pilonii de spuma.

-pilonii sunt imobili.

Filme de prezentare Element:

http://vimeo.com/17465663#at=162

http://vimeo.com/45755543

http://vimeo.com/56517160

http://vimeopro.com/fluidkayaks/fluid-kayaks/video/40929386

http://vimeopro.com/fluidkayaks/fluid-kayaks/video/40932406

Detalii tehnice

Numar persoane1 adult
TipSurf
  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator