Skateboard-ul electric Street Spirit 800 W

Distractie pe uscat » Skateboard electric » Skateboard-ul electric Street Spirit 800 W

Pret:
599 EURO*(include TVA)

* Plata se face in RON la cursul valutar BNR din ziua platii + 2% comision de schimb valutar.

Producator:


Skateboard-ul electric Street Spirit 800 W

Filme

Skateboard Electric Street Spirit

O noua dimensiune data distractiei, transportului si calatoriilor de aventura! Poti experimenta toate acestea cu skateboard-urile electrice Street Spirit.

Cum functioneaza?

Skateboard-ul electric functioneaza pe baza bateriei instalate pe placa. Condus pe baza de telecomanda, fiecare skateboard are 3 viteze. Toate skateboard-urile electrice Street Spirit au roti de cauciuc, modelele 400 W, 600 W si 800 W avand chiar roti de aliaj. Skateboard-urile sunt echipate cu curea, alaturi de un sistem de franare ABS care este foarte important pentru franarea in conditii de siguranta. Skateboard-ul electric este realizat din materiale inalt calitative si cu o durata mare de viata cu accentul pe o placa specifica fiecarui model. Stratul superior al placilor este neslefuit pentru ca utilizatorul sa stea mai fix pe placa. Designul skateboard-urilor este la moda, facut special pentru tine!

Recomandare: Purtarea echipamentului de protectie: casca, protectii pentru genunchi si maini.

Bateriile skateboard-urilor electrice Street Spirit sunt baterii conductoare. Recomandam incarcarea bateriilor o data la fiecare 3 luni. Bateria este durabila, ca orice alta baterie este necesara protectia impotriva apei. Nu este recomandata folosirea pe vreme ploioasa. Cu putina practica, oricine poate conduce skateboard-ul electric Street Spirit. Distractia poate incepe!

Skateboard-ul electric Street Spirit 800 W

Iti da oportunitatea de a-l folosi pe orice tip de drum pentru ca are roti din cauciuc durabil si este potrivit pentru orice tip de teren...chiar offroad!

Placa: Lemn/flacara

Dimensiuni: 109 X 26 X 22 cm

Baterie: 3 x 12Ah / 36 V

Motor: 800 W

Roti: Cauciuc

Franare: Frana electronica ABS

Viteza: pana la 32 km/h

Autonomie: 26 km

Timp incarcare: 3-6 ore

Greutate: 32.5 kg

Greutate sustinuta: 135 kg

Aparat de comanda: control prin telecomanda wireless, optiune pentru 3 viteze

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator