Despre noi

Kara Sails este o companie tanara care se axeaza pe conceptul „barcilor in bagaje”, cea mai viabila solutie ale acestor vremuri in care se apreciaza utilitatea, durabilitatea si usurinta in transport. Cei care si-au dorit sa obtina maximul de placere intr-o calatorie in tara sau in afara ei pot descoperi acum cat de usor este sa ai aceasta barca „cu tine” pe tren, in avion, in rulota, in masina personala, pe bicicleta sau chiar in rucsac.

Pentru a satisface cele mai variate si exigente gusturi Barciinbagaje.ro va ofera o selectie a celor mai importanti furnizori in domeniu :

-Klepper (Germania), producatori de caiace, caiace demontabile cu o istorie ce incepe acum peste 100 de ani.

-Grabner (Austria), producatori de barci gonflabile, caiace, canoe, veste de salvare, costume neopren, incaltaminte neopren, casti protectie cu o vechime de peste 30 de ani pe piata internationala, vin cu produse de top realizate din Hypalon si cauciuc natural.

-Spreu Boote (Germania), lideri de piata in Germania in domeniul productiei de barci gonflabile, caiace, canoe, barci rafting, veste de salvare, padele, casti protectie, costume neopren, incaltaminte neopren produsele acestora de top fiind de asemenea din Hypalon.

-Aquadesign (Franta), lider de piata in Franta in domeniul productiei barcilor de rafting produse de asemenea din Hypalon. Acestia mai produc barci gonflabile, caiace, canoe, veste de salvare, padele, casti protectie, costume neopren, incaltaminte neopren etc.

-Triton (Rusia) cei mai mari producatori de caiace demontabile din Europa.

-Packboats (SUA), producatori de caiace si canoe demontabile.

-Nortik (Germania), producatori de caiace demontabile.

-Bombardier Sea Doo (SUA), aduce prin noi in Romania scutere sumersibile, caiace, ski jetul pentru copii Aqua Mate si colacele pentru barca.

-Aquaglide (SUA), renumiti in toata lumea pentru parcurile acvatice.


Pentru ca siguranta este un aspect important cand vine vorba de navigatie,  am ales sa oferim clientilor nostri cele mai variate modele de veste de salvare si echipamente de protectie prin intermediul a doua firme cu renume pe plan mondial in productia acestora:

-Grabner (Austria) care are deja o experienta de zeci de ani in acest domeniu.

-Besto(Olanda), firma a carei experienta porneste in urma cu 80 de ani si care este un lider de piata in domeniul productiei de veste de salvare, atat pentru agrement cat si pentru uz industrial.

Si pentru ca suntem pasionati de acest domeniu, participam in fiecare an la trei targuri de domeniu, doua in Bucuresti si unul in Constanta, mai multe informatii si poze gasiti la: www.barciinbagaje.ro/forum/  in sectiunea de targuri nautice la care am participat. De asemenea organizam periodic teste cu barcile noastre fiindca aceasta este cea mai buna modalitate pentru fiecare cumparator de a se convinge de calitatile produselor aduse de noi.

Desi suntem o firma tanara pe piata am reusit sa organizam cu succes mai multe editii ale Regatei Barci in Bagaje, eveniment care aduna din ce in ce mai multi concurenti in fiecare an si care reuseste sa faca deliciul pasionatilor acestui sport. Pana acum s-au bucurat de acest eveniment posesorii de catamarane Grabner, evenimentul reusind sa-i aduca la noi in tara chiar pe producatorii  acestei ambarcatiuni, dar in viitor dorim sa adaugam noi categorii de barci unei astfel de competitii care s-a dovedit a fi apreciata atat de mult de cei alaturi de care am format o mare familie a iubitorilor de apa. Filme si poze ale acestui eveniment puteti gasi de asemenea aici: www.barciinbagaje.ro/forum/ in sectiunea Regatei Barci in Bagaje.

Nu ne-am lasat mai prejos nici in ceea ce priveste domeniul de rafting, un sport nu foarte cunoscut la noi in tara dar despre care credem ca are mult potential, de aceea in 2010 am sustinut prima editie a Concursului de Rafting pentru Amatori denumit „Mures Marathon” si nu vom ezita sa participam in fiecare an la acest eveniment.  

Pentru ca aceasta idee de Barci in Bagaje a pornit dintr-o pasiune, ne-am gandit sa impartasim experienta noastra printr-o „Scoala de navigatie” pe un catamaran cu vele care va combina bucuria de a fi pe apa, redescoperirea vechilor cunostinte sau pur si simplu inceperea de la zero a unui hobby care te va bucura o viata intreaga.  Noi punem accentul pe crearea unei atmosfere relaxate, intr-o companie prietenoasa care iti va oferi în mod profesionist o experienta pe care n-o vei putea uita. 

Noi ne dorim sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a-si satisface orice dorinta, de a-si indeplini orice vis legat de petrecerea timpului liber pe apa, pentru ca atunci cand vine vorba de acest sport, jumatatile de masura nu sunt de ajuns !!!!