Parteneri

www.rollingball.ro Zorbing - fa-ti mintile spuma cu bila nebuna !

 

In atelierul nostru prind viata padelele Enot. Lucrate manual, pe gustul fiecaruia, padelele tip greenland devin prieteni de nadejde in turele lungi cu caiacul.

 


 

 

 

 

 

 

ROMANIAN YACHTING SCHOOL este singura scoala de yachting din Romania cu apartenenta la o institutie de invatamant cu inalta expertiza in domeniul naval, „Colegiul Nautic Roman”. Scoala de sailing dispune de doua sali de cursuri complet echipate, dedicate atat clientilor din Bucuresti - cei care doresc sa faca cursuri de doua saptamani pentru obtinerea permisului de conducere ambarcatiune - cat si in cadrul LifeHarbour.

La sediul din Bucuresti, Romanian Yachting School promoveaza in premiera in România un concept inovator de training integrat, al carui element central este reprezentat de Simulatorul Full Mission Navigation Bridge NTPRO 5000, cat si platforma de e-learning disponibila pe site-ul www.rys.ro.

Romanian Yachting School dispune de cele mai modern dotari pentru activitatea de yachting, cele mai importante elemente fiind reprezentate de cele doua ambarcatiuni de 11 metri, categoria racing, respectiv Life (Beneteu First 34.7) si Magic (X-Yacts 35), ambele cu un palmares impresionant in campionatele si regatele din Romania.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.adrenalitica.ro Special pentru cei cu cojones!