Scoala navigatie catamaran cu vele

DESCOPERA MARINARUL DIN TINE

Imaginati-va la carma in timp ce barca taie valurile, cum manipulati cu  incredere velele sau cum invatati sa navigati in soare, in timp ce va bucurati de peisaje pitoresti si de atmosfera relaxanta pe care ti-o da intotdeauna marea...

Fa din acest an inceputul transformarii visului in realitate!

O COMBINATIE PERFECTA

Cu valurile la picioarele tale, soarele in spate si vantul în fata ta, barca este cu adevarat o experienta de viata. Scoala de navigatie pe un catamaran cu vele combina bucuria de a fi pe mare, redescoperirea vechilor cunostinte sau pur si simplu inceperea de la zero a unui hobby care te va bucura o viata intreaga. Noi punem accentul pe crearea unei atmosfere relaxate, intr-o companie prietenoasa care iti va oferi în mod profesionist o experienta pe care n-o vei putea uita.

CE OFERIM:

  • Catamaran cu vele (randa si foc) Happy Cat clasa C produs de firma Grabner cu o experienta ce incepe in anii ’60 ai secolului trecut; suprafata velica: 12mp;
  • Echipament de protectie;
  • Instructor pasionat de vele cu brevet in navigatie dar mai ales un experimentat si bun cunoscator al ambarcatiunii;
  • Practica 100% si teoria prezentata in timp ce navigam.

Scoala navigatie cu vele

UNDE: 

Noi am testat catamaranul pe lacurile din Bucuresti si din jurul acestuia, pe lacul Vidraru dar si la mare, deci avem experienta in conditii diferite de vant, valuri si amenajare a apelor incercate. In functie de locul in care va aflati va putem propune o locatie avantajoasa pentru dumneavoastra in functie de nivelul de cunostinte pe care doriti sa-l dobanditi. 

CAT TIMP:

Din experienta noastra putem afirma ca in doua zile o persoana dornica sa invete manevrele de baza cu vele reuseste sa le stapaneasca cu brio. Desigur ne putem adapta dorintelor fiecarui pasionat de vele astfel incat acesta sa obtina maximul din timpul pe care il are la dispozitie.

PRET:

Acesta depinde foarte mult de locatia in care va avea loc scoala si de durata alocata de dumneavoastra acestui curs.

PRETURI ORIENTATIVE:

Scoala de vele pe lacurile din Bucuresti:

Acest curs se adreseaza persoanelor care locuiesc in Bucuresti sau in zona limitrofa si nu doresc sa se deplaseze in alte locatii din tara pentru urmarea unui astfel de curs.

Tip Curs

Durata Curs

Pret

Basic*

3 ore

400 RON/persoana sau 300 RON/persoana pentru grup de 2 persoane

Avansat*

2 zile – total 12 ore (6 ore/zi)

700 RON/persoana sau 500 RON/persoana pentru grup de 2 persoane

 

Scoala de vele pe Mare:

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa se familiarizeze cu conditiile oferite de Marea Neagra si sa se bucure de plaja si soare.

Tip Curs

Durata Curs

Pret

Basic la Mare**

3 ore

400 RON/persoana

Avansat*

2 zile – total 12 ore (6 ore/zi)

1700 RON/persoana sau 1000 RON/persoana pentru grup de 2 persoane

Cursul Basic la Mare**: Se adreseaza pentru un numar minim de 6 participanti pe perioada unui weekend. Daca sunteti interesati de acest tip de curs va rugam sa ne contactati si noi o sa va anuntam cand am strans numarul cerut de participanti si am fixat data exacta a cursului.

Scoala de vele in locatii din tara sau strainatate:

Acest curs se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze cursul de navigatie pe catamaran cu vele in locatii alese de ei pe teritoriul Romaniei sau de ce nu, inafara granitelor (Bulgaria, Turcia, Croatia, Grecia etc).

Tip Curs

Durata Curs

Pret

Avansat*

Minim 2 zile – total 12 ore (6 ore/zi)

Oferta se transmite in momentul in care avem toate detaliile legate de locatia aleasa de dumneavoastra si de numarul de zile dorite.

 

*Explicatii tipuri de curs:

- Basic:

Curs de durata scurta unde se invata manevrele de baza a navigatiei cu vele.

Cursul se va tine numai pe apa si nu cuprinde perioada de teorie si explicatii tinute pe uscat.

- Avansat:

Curs de durata medie stucturat dupa cum urmeaza:

-curs teoretic unde o sa invatati denumiri specifice in navigatia cu vele, tipuri de noduri, explicatii scara Beaufort, manevre ambarcatiune cu vele (volte, punerea in pana, manevra de „om peste bord”, tipuri de tehnici de mers cu vele, prioritate, tertarolare vele in conditii de vant puternic, acostare etc), tehnici de ancorare, regulamente de participare la concursuri olimpice de ambarcatiuni cu vele etc.

-partea practica tinuta pe apa cu durata minima de 4 ore/zi unde se vor exersa toate cunostintele teoretice dobandite la curs.

Urmarea unui astfel de curs va aduce eliberarea unei diplome onorifice, mentionam insa ca aceasta diploma nu reprezinta o licenta oficiala pe care sa o puteti folosi in inchirierea unei ambarcatiuni in regim de charter. Va putem spune ca in cadrul scolii noastre metoda de predare care pune accentul predominant pe partea practica, va permite ca in urma acestui curs sa invatati detalii practice despre ambarcatiune, componentele acesteia, vant si manevre, mult mai avansate in comparatie cu o scoala traditionala unde se pune foarte mult accentul pe partea teoretica care este transmisa de cele mai multe ori de catre instructori fara experienta practica. Important: examenul pentru obtinerea brevetului categoria D si C se poate sustine la Autoritatea Navala Romana fara sa prezentati nicio adeverinta de sustinere cursuri la o scoala acreditata RNA. 

IMPORTANT:

Clientii care achizitioneaza de la firma noastra catamaranul Grabner Happy Cat beneficiaza de o reducere de 50% pentru cursurile de navigatie cu vele tinute in Bucuresti si 30% pentru cursurile tinute la Marea Neagra sau in alta parte.

 

OFERTA INCHIRIERE CATAMARAN CU VELE HAPPY CAT:

Pentru cei care au deja cunostintele necesare navigatiei cu vele dar isi doresc sa se bucure de o ambarcatiune care le poate satisface aceasta placere, aveti posibilitatea inchirierii catamaranului Grabner Happy Cat. 

Oferta preturi inchiriere:

Pret inchiriere pe ora

Pret inchiriere pe zi

100 RON/ora (minim 2 ore)*

400 RON/zi pentru o singura zi*

300 RON/zi pentru 2-3 zile*

Pentru mai multe zile de inchiriere va rugam sa solicitati oferta.*

 

*In pret este inclus catamaranul Grabner Happy Cat, bagajele de transport, pompa, vasle si doua veste de salvare

Catamaranul demontabil Grabner Happy Cat (www.catamarane-demontabile.ro) este ambarcatiunea perfecta pentru concediu, se transporta foarte usor si acomodeaza patru persoane adulte.

 

Pentru mai multe informatii despre cursurile de navigatie si conditiile de inchiriere ale catamaranului cu vele va rugam sa ne contactati pe email la adresa office@barciinbagaje.ro sau la numarul de telefon 0720.531.220.